Haventje Spanbroek een groot succes

DSV heeft zich altijd sterk gemaakt voor een haventje in Spanbroek.  Fase I is gereed en het was afgelopen zomer prachtig om te zien hoe de mensen met campers veelvuldig gebruik maakten van de faciliteiten en de bootliefhebbers van de trailerhelling en de Wipbrug.  We merken dat de inwoners van Opmeer het een mooie aanvulling vinden van de voorzieningen binnen onze gemeente.

DSV kijkt nu of er ook een voorziening moet komen in de vorm van aanlegplaatsen voor kano’s en kleine bootjes. Gebruikers wensen ook picknicktafels en nog wat begroeiing om uit de hete zon te kunnen blijven. DSV onderzoekt wat er met deze wensen (fase II) kan worden gedaan.

Dienstverlening gemeente

Onze wethouder, Alex Kalthoff, vindt het bijzonder belangrijk op de hoogte te worden gebracht in het geval dat men ontevreden is over de dienstverlening van de gemeente. Denk daarbij aan telefonisch contact of beantwoording van brieven. Mocht u klachten hebben,  neemt u dan contact op met de wethouder, tel. 0620632160. Alleen als klachten daadwerkelijk worden gehoord, kan er actie worden ondernomen.

Meer willen weten over de politiek?

Zelf actief mee willen doen in de politiek? Maar misschien te onzeker om zo maar bij een fractie binnen te stappen? U kunt ook een afspraak maken voor één op één gesprek.  In dat gesprek kunnen wij u uitleggen hoe  de politiek in Opmeer in elkaar steekt, hoe besluitvorming tot stand komt, hoe de samenstelling van de raad er uitziet, waarom men spreekt van coalitie en oppositie, m.a.w. een kleine introductie in het politieke spel. Bent u geinteresseerd? Neemt u dan contact met ons op, via ons secretariaat, mevr. A. Huijsman, tel. 0681451872

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.