Huurverhoging

DSV heeft vandaag 18 juni een motie ingediend in raadsvergadering. Dit nav de petitie die is gehouden onder de huurders tegen de huurverhoging van het gemeentelijk woning bedrijf.
8 oktober komt dit terug op de agenda van de raad. Het college heeft deze tijd nodig.
DSV is en blijft voor lastenverlichting voor de inwoners van Opmeer, dus ook voor de huurders.


2 antwoorden op “Huurverhoging”

 1. Ik heb als huurder met de gemeente een huurcontract met o.a. financiƫle afspraken. Corona veroorzaakt problemen voor gemeentes maar zeker voor financieel kwetsbare burgers. De gemeente heeft als grote organisatie geld. Ik moet door heel hard werken heel moeizaam rond komen van klein salaris. Met ook nog risico van wel of niet baanbehoud. Daarin past geen nieuwe huurverhoging. Dit is ongepast en niet acceptabel. Deze omstandigheden moeten de voorgenomen huurverhoging terugdraaien. Als gemeente bent u er voor de burger.

  1. Beste Linda, wij zijn het helemaal met je eens. Dat is ook de reden waarom wij een petitie zijn gestart. U kunt deze nog ondertekening, het is te vinden op onze Facebook Pagina DSV Opmeer. DSV geeft het nog niet op, wij willen geen lastenverzwaring voor onze inwoners. En willen dat er eerst eens gekeken gaat worden naar de organisatie zelf. In de raadsvergadering van 8 oktober gaat DSV wederom een motie indienen. U zou als huurder kunnen inspreken tijdens die vergadering. of een mail sturen naar het woning bedrijf zodat ze naar uw persoonlijke situatie kunnen kijken. Hoe meer mensen hun stem laten horen hoe beter het is.
   Als u nog meer vragen heeft kunt u contact opnemen via email wdmaijer.gemeenteraadopmeer@gmail.com
   Vriendelijke groeten,
   Wilma de Maijer namens DSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.