Motorcrossbaan goedgekeurd, maar voor Aartswouder nog niet

Ondanks vele inwoners en insprekers (o.a. van DSV) uit Aartswoud, was de raad niet ontvankelijk voor de argumenten.
Stemmen waren 16 voor, 11 tegen. De motorcross mag nu de centjes ophoesten voor een MER procedure. Aartswoud zal niet stilzitten. De wethouder had geen enkel luisterend oor, laat staan begrip, voor de Aartswouders die met gedegen, en gegronde bezwaren kwamen.
Stiltegebieden worden nu bedreigd. De provincie NH heeft de grond bij de N10 nog niet verkocht aan Hollands Kroon. Niet doen! Het is niet duurzaam, niet ecologisch, en er is geen burgerparticipatie toegepast. Ik hoop dat het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en het Hollands Landschap er mee aan de gang gaan! Aan de ene kant investeren deze partijen in
stiltegebieden en beschermde gebieden, aan de andere kant een gemeente die daar rücksichtslos aan voorbij gaat, en zelf deze gebieden bedreigt. Het moet toch niet gekker worden!
Het CDA en de VVD liet Aartswoud lelijk in de steek inzake de  motorcrossbaan. Zij gingen niet in op inhoudelijke argumenten. Voor hen was het enige steekhoudende argument dat de motorcrossers al zo lang wachten op een plek voor hun baan, en dat zij dit nu maar eens moesten krijgen. Ja, ten koste van buurgemeente Opmeer die de overlast krijgt. Waar was u, CDA en VVD Opmeer gisteravond? 89% van uw inwoners in Aartswoud is tegen! Uw inwoners waar u de belangen voor behartigt! Wellicht had u uw partijgenoten op andere gedachten kunnen brengen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.